Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Brandpreventie Oost heeft binnen de bedrijfsvoering van de onderneming maatschappelijk verantwoord ondernemen ten allen tijde hoog op de agenda staan. In afvoerstromen zowel de afgekeurde poederblussers als schuimblusser hebben wij een partner gevonden die aansluit bij onze bedrijfsvoering. Poederblussers worden 100 % gerecycleerd en omgezet tot meststof voor de land- en tuinbouw industrie. Bij schuimblusser word tot 85 % schuim onttrokken van water door filterinstallaties. Zoals wij deze afvalstromen verwerken leveren wij ook een positieve bedrage aan ons milieu.

 20.07.2015 

                              

 

Keuken blussystemen

Brandpreventie Oost beschikt sinds kort over keuken blussystemen voor groot horeca keukens. Met ons automatisch keuken blussysteem word 24 uur per dag uw horeca werkplek en dus ook u inkomsten gewaarborgd. De onderdelen van een systeem worden geplaatst in de afzuigkap. Weinig tot geen zichtwerk. Met de juiste blusstof voor elk type brand. De systemen worden met zowel mechanische bediening als met handbediening uitgevoerd. Brandpreventie Oost heeft reeds meerdere systemen geplaatst tot tevredenheid van onze relaties.

20.07.2015

 

Brandpreventie Oost B.V. is 24 oktober 2014  volledig gecertificeerd voor het onderhoud.

op draagbare en verrijdbare blustoestellen en vaste en verrijdbare brandslanghaspels.
Brandpreventie Oost B.V. is gecertificeerd door Kiwa.
Kiwa is een onafhankelijke organisatie die hooggekwalificeerde certificering verzorgt.


Brandpreventie Oost B.V. beschikt over de juiste papieren voor onderhoud op uw blusmiddelen. 

Kiwa certificaat Haspels.PDF
Kiwa certificaat Blusmiddelen.PDF

 

25.10.2014 

                              

 

                                   

 

Grote opdracht Brandpreventie Oost B.V .

Moderna Textielservcie B.V heeft de opdracht gegeven aan Brandpreventie Oost B.V voor levering van brandslanghaspels en met haspelkasten voor hun nieuwbouw te Hardenberg.Tevens zal Brandpreventie Oost B.V. de blusmiddelen en overige veiligheidsartikelen leveren. Moderna Textielservice B.V en Brandpreventie Oost B.V. streven beide de zelfde doelen na. Te weten ; kwaliteit in de combinatie met kennis en een prima service.

De basis voor een goed eindresultaat.

 

25.08.2014